TENS UNA NOTICIA SOBRE VIDRE ????? TIENES UNA NOTICIA SOBRE VIDRIO ??????

acav.blog@gmail.com

dilluns, 24 de maig de 2010

XXII PREMI NACIONAL D'ARTESANIA RAMON BARBAT I MIRACLE


El dia 6 de maig de 2010 es va reunir el jurat del Premi Nacional d’Artesania Ramon Barbat i Miracle que la Fundació Ciutat de Valls, amb el suport d’Artesania Catalunya, de la Generalitat de Catalunya i la Família Barbat-Gili, va convocar en la seva 21a edició, per valorar les obres presentades i emetre el seu veredicte.
El jurat estava integrat pel senyor Ramon Bordes, director de l’Escola d’Art de Tàrrega, el senyor Francesc Vilà, president de l’Associació d’Artesans de l’Alt Camp, el senyor Esteve Armengol, en representació de la FAAOC, la senyora Núria Soley, guanyadora del premi nacional en l’edició anterior, el senyor Jordi París, en representació de la Fundació Ciutat de Valls i el Sr. David Places, Coordinador d’Activitat Cultural d’Artesania Catalunya, de la Generalitat de Catalunya, que va actuar com a president del jurat.

El Jurat fa constar que aquest Premi pretén estimular el nivell dels oficis, promocionant i estimulant l’evolució formal i funcional de les obres.

PREMI NACIONAL

Després d’una àmplia deliberació, s’ha decidit atorgar el Premi Nacional dotat amb 1.800 euros a l’obra SABATA DE PEIX, dissenyada i realitzada per Josep Cunillera Gustems, resident Santes Creus, per la perfecta simptonia i combinació entre el material i l’ús, la singularitat del disseny i la innovació conceptual en el món de la sabata de vestir i per l’excel·lència del treball presentat.


PREMI COMARCAL

S’ha decidit atorgar el Premi Comarcal dotat amb 1.500 euros a l’obra NEBULOSA presentada pel senyor Manuel Garcia Góngora, de Valls,per la combinació i capacitat de transformació del material, i la recuperació del treball del vidre bufat en l’àmbit de la il·luminació.


El lliurament d’aquests premis tindrà lloc en el decurs de la “Nit de Premis”, de Valls, que se celebrarà el proper dia 5 de juny.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada