TENS UNA NOTICIA SOBRE VIDRE ????? TIENES UNA NOTICIA SOBRE VIDRIO ??????

acav.blog@gmail.com

dijous, 22 de setembre de 2011

25 anys de la creació d’Artesania Catalunya

Benvolguts/des,

Com ja us avançàvem en el darrer número de la Revista, a finals d’aquest any celebrarem els 25 anys de la creació d’Artesania Catalunya i del primer lliurament de Diplomes de Mestre Artesà l’any 1986, i farem coincidir en el mateix període de temps tres esdeveniments:

-       Exposició commemorativa a les nostres Sales del c/Banys Nous.
-       Lliurament dels Diplomes de Mestre Artesà al Palau de la Generalitat.
-       Showroom amb estands per exposició i venda al públic de productes.

El showroom es realitzarà durant el primer cap de setmana de desembre (del 2 al 4, ambdós inclosos) al Pavelló Italià de Fira Barcelona a Montjuïc, amb la participació prevista d’entre 100 i 150  tallers representatius de la diversitat i qualitat de l’oferta artesana catalana. Per assegurar aquest fet es durà a terme una selecció entre tots els tallers artesans interessats, amb la col·laboració del sector mitjançant la FAAOC.

CCAM - Artesania Catalunya assumeix el cost de la realització d’aquest esdeveniment. Els tallers artesans seleccionats hauran d’abonar una única quota de participació de 100 € (+IVA), que donarà dret a un espai d’uns 6 m2 amb un pack bàsic estàndard (estand i elements expositius). Es facilitarà un tarifat d’elements extres (no contemplats en el pack bàsic) perquè cada expositor pugui contractar individualment amb Fira aquells elements addicionals que consideri, si ho necessita.

En el curs del showroom hi hauran activitats adreçades tant als artesans i compradors professionals en general com al públic particular (com per exemple, jornades tècniques, projeccions audiovisuals, etc.)

Per garantir la repercussió pública entre la ciutadania d’aquest esdeveniment es durà a terme una potent i ambiciosa campanya de comunicació per aconseguir que l’artesania catalana tingui un protagonisme absolut durant la celebració dels actes.

Per participar en aquest procés de selecció, us agrairem que ens feu arribar en data límit divendres, 30 de setembre a la nostra seu de Banys Nous, 11, la fitxa que us adjuntem, completada i signada, i un CD amb les imatges dels productes que voleu posar a la venda en el showroom (resolució de 300 dpi, mida 30x30 cms., amb indicació del nom o referència de la peça en les imatges).

Per a qualsevol consulta o aclariment podeu posar-vos en contacte amb la Sra. Marina Calls (mcalls@gencat.cat) o el Sr. David Places (dplaces@gencat.cat), tel. 93 467 46 60.

Cordialment,

Xavier Villas i Balasch
Cap d'Artesania Catalunya
Consorci de Comerç, Artesania i Moda
Departament d'Empresa i Ocupació

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada