TENS UNA NOTICIA SOBRE VIDRE ????? TIENES UNA NOTICIA SOBRE VIDRIO ??????

acav.blog@gmail.com

dimecres, 8 de juny del 2011

Fira artesana a Igualada



Benvolgut /uda senyor/a,

Ens plau anunciar-li que els propers dies 24 i 25 de setembre es realitzarà la fira d’artesania que es celebra en el marc de la 58a edició de la FIRA DE SETEMBRE - Multisectorial. La ubicació de la fira d’artesania serà en el carrer Dr. Pujadas, davant del recinte firal i l’horari de 10 del matí a 9 del vespre ambdós dies.

Per poder-hi participar, cal que els productes exposats s’hagin  elaborat  artesanalment.  Els que disposin de carnet de mestre artesà disposaran d’un espai de tres metres gratuït.

Per participar cal enviar un fax al 93 805 13 27 o correu electrònic a artesania@firaigualada.org abans del dia 10 de setembre indicant les seves dades (nom, adreça, codi postal, població, telèfon), metres sol·licitats, algunes fotografies del producte a exposar i còpia de la transferència realitzada. 

El preu del metre lineal pels dos dies és de 25 €/m. (aquest preu inclou l’espai i una presa elèctrica). La transferència s’ha d’efectuar a un dels següents comptes:

            Banc Sabadell :                    0081 – 0037 – 92 - 0001352736
Unnim Caixa :                     2059 – 0877 – 00 - 8000005572

Únicament podran exposar aquells artesans que hagin cursat la seva sol·licitud prèviament i hagin fet el pagament dins el termini indicat. No es retornarà l’import liquidat passat el dia 10 de setembre. La distribució de les  ubicacions es realitzaran per ordre d’inscripció i el  muntatge es podrà fer el dissabte a partir de les 8h. del matí. No es podrà desmuntar la parada fins finalitzada la fira, el diumenge a les 9 del vespre. Tots aquells que no compleixin el reglament seran sancionats.

Agraïts per la seva participació aprofitem per saludar-lo/la ben cordialment.

Fira d’Igualada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada