TENS UNA NOTICIA SOBRE VIDRE ????? TIENES UNA NOTICIA SOBRE VIDRIO ??????

acav.blog@gmail.com

dissabte, 26 de febrer del 2011

IMPORTANT / IMPORTANTE acav.blog@gmail.com


Com a nou encarregat de la difusió de l'ACAV em vaig comprometre en l'assemblea general a intentar donar difusió a tot esdeveniment artesà que m'arribi relacionat amb el vidre així que he pensat que una bona idea era crear un compte de correu que tothom conegui i on pugui enviar tota la informació que generi el o que li arribi per qualsevol forma i que penseu que han d'aparèixer.

Cada mes penjare a FACEBOOK un avís comunicant la quantitat de notícies que s'han rebut i per fer memòria de la direcció d'email.

El compte on heu de enviar qualsevol notícia és acav.blog@gmail.com

David Gibernau
Vicepresident de l'ACAV


Como nuevo encargado de la difusión de la ACAV me comprometi en la asamblea general a intentar dar difusión a todo evento artesano que me llegue relacionado con el vidrio así que he pensado que una buena idea era crear una cuenta de correo que todo el mundo conozca y donde pueda enviar toda la información que genere el o que le llegue por cualquier forma y que penseis que deben aparecer.


Cada mes colgare en FACEBOOK un aviso comunicando la cantidad de noticias que se han recibido y para hacer memoria de la direccion de email.


La cuenta donde teneis que enviar cualquier noticia es acav.blog@gmail.com


David Gibernau
Vicepresidente de la ACAV

1 comentari:

  1. Nova entrada a la Viquipèdia: "Cristalleries de Mataró"

    ResponElimina