TENS UNA NOTICIA SOBRE VIDRE ????? TIENES UNA NOTICIA SOBRE VIDRIO ??????

acav.blog@gmail.com

dimarts, 15 de juny de 2010

“O d’objecte” a la seu del FAD

          
Ahir al vespre, a la sala d’actes de la seu del FAD,  Plaça dels àngels 5-6 de Barcelona,  es va presentar el documental “O d’objecte”. Es tracta de la segona entrega de la sèrie de tres documentals  “A d’artesania” coproduïts pel A FAD i l’ADI FAD juntament amb Artesania de Catalunya, on es fa la reflexió sobre el que representa l’objecte, la seva utilitat i el que significa en les nostres vides, per diferents persones vinculades a aquest tema. Entre d’elles i pel que respecta al món del vidre artístic i artesà, podem trobar Meritxell Tembleque i Quim Falcó de Comglas i Ester Luesma i Xavier Vega de Luesma Vega, amés de dissenyadors i artistes de varies disciplines relacionades amb el món de l’objecte.
Després del passi del documental, vam poder assistir a un col·loqui, moderat  per Uli Marchsteiner, dissenyador i actual president del ADI-FAD,en el que es va posar sobre la taula l’estat actual de proximitat entre artesans i dissenyadors pel que fa a col·laboracions i interaccions en la creació i disseny d’objectes en el món actual.

Per a més informació al respecte podeu dirigir-vos al bloc : http://www.oficioyarte.info/revista/noticia.html?sId=855&img=img03.jpg

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada